Terwijl afgelopen weekend de meeste atleten zich eerder op de binnensport concentreerden (hetzij op de rollen, in de fitness, in het zwembad of voor de TV, kijkend hoe de profrenners eerder van Wevelgem naar Gent werden geblazen) zouden we haast vergeten dat er toch nog sportieve prestaties werden neergezet.

Op zaterdag was er de Zwemloop in Breda. Daar kwamen een paar van onze atleten in actie, en met succes !

Op de lange afstand (1000m zwemmen - 10km lopen) kwam Ruben Marynissen na 49:09 op een knappe tweede plek binnen, achter een iets te sterke Tim Brydenbach. Dante Van Hooydonck kon net geen 3de plek verzilveren maar kon met 50:59 beslag leggen op de 4de plek overall.

Verder zagen we op de korte afstand (500m zwemmen- 5km lopen) Yannick Plaetevoet binnekomen op 29:38 , gevolgd door coach Ben Braem op 29:49.

Een extra sportieve vermelding is er voor Anne Cazaerck, die het ondanks het helse weer, toch op het appel verscheen in de duathlon van Putte. Naar eigen zeggen 'grenzen verlegd , maar een goeie training'. Ondanks een val en veel ploeterwerk op de MTB, beet ze toch door en bereikte de finish na 02:28:33 op een verdienstelijke 73e plek.