Met het seizoen op gang stonden er dit weekend 2 wedstrijden op het programma waar er Trinity atleten aan de start kwamen.

Het zwaardere werk speelde zich dit weekend af in en rond Berismenil op de Grand Raid Nisramont, onder het goedkeurende oog van het Trinity bestuur, dat de opbouw, afbraak en bemannen van wisselzones voor z'n rekening nam (waarvoor onze welgemeende dank !)
Hier kwamen er in een aantal categorie├źn Trinity teams aan de start.


Op de volledige afstand (4km kajak, 23km MTB, 7km Trailrun, 14km MTB, 5km Runbike) was er het Trinity Lovers team (Wouter Van Der Mast & Christine Verdonck) in de Mixed double. Voorts was er een aantreden van de Trinity Lesser Gods (Jeroen Van Beirendonck & Pieter Van Cleuvenbergen) en kwam Yeray Luxem er met een Sport Events team aan de start.

Yeray en z'n ploeggenoot Thibault streden mee voor de overwinning, maar moesten tegen het einde van de wedstrijd wat plaatsen toegeven. Zij eindigen net naast het podium op een knappe 4e plek, in 3:46:26. Wouter en Christine konden met veel machtsvertoon beslag leggen op de 1e plaats (23e overall) in de Mixed Double met een tijd van 4:10:03, maar liefst 23 minuten voorsprong op het volgende koppel! Pieter en Jeroen kwamen moe maar voldaan (Jeroen vooral moe, Pieter voldaan :)) 'iets' later na 5:16:06 als 95e over de meet.

Op de korte afstand (2km kajak, 23km MTB, 7km Trailrun, 3km Runbike) kon Jill Ponet met de Squadra Verde de overwinning in de wacht slepen in de Mixed Double met een tijd van 3:26:49

In De Haan was er op zaterdag de Veloopzwem. Daar behaalde David De Grooff een 9e plek overall in 1:21:31. Amber Billion kwam als 5e dame (123e overall) binnen op 1:43:35, daarbij 1e in haar categorie DU23.